Extern temperaturstyrning, Standard, OhmigoWiFi

Bild av Extern temperaturstyrning, Standard, OhmigoWiFi

Variabelt motstånd från Ohmigo används för att manipulera den externa temperaturgivaren till ett värmesystem. man kan använda den för att ersätta eller koppla den i serie eller parallellt med befintlig givare.

Art.nr.: OHM-WIFI-S
Tillv.: StyraHem
Ordinarie pris: 979 kr
Kampanjpris: 899 kr
Lägsta priset senaste 30 dagarna: 899 kr
Varan finns i lager för omgående leverans.
Beställningar innan kl 13.00 skickas samma dag, annars nästkommande vardag. Vi skickar 1:a klass, normalt finns varorna hos dig dagen efter.
: st
Denna produkt kopplar upp sig till ditt trådlösa nätverk (2,4GHz) och behöver ingen brygga.

OhmigoWiFi är ett digitalt kontrollerbart motstånd som som styrs lokalt från GUI. Enheten har en inbyggd webbserver.

Styr antingen genom att ange den faktiska resistansen eller genom att ange temperaturen som motsvarar en specifik resistans.

Genom att ersätta befintlig temperaturgivare så kan man använda t.ex. prognoser för temperaturen i stället för den faktiska temperaturen. Det gör att systemet kan reagera snabbare och ger en mer effektiv reglering. Ger bättre klimat samtidigt som det spar energi.

Enheten kan också serie eller parallellkopplas med en temperaturgivare för att kunna skjuta på temperaturkurvan i vardera riktning. Perfekt för att kunna sänka temperaturen.

Det går att flasha om denna så den fungerar med Home Assistant, men bättre att köpa OHM_WIFI-HA i stället som har HA firmwaren installerad från början.

Specifikation

  • Spänningsmatning: 5VDC, mikro USB
  • Strömförbrukning: < 100 mA
  • Noggrannhet: < 1%
  • Område: 68.5 Ohm till 9 MOhm
Relaterade produkter