Frakt och returer

Leveranstid
Vi skickar beställningen samma dag då det är möjligt annars efterföljande arbetsdag. Alla beställningar skickas med 1:a klass och levereras normalt efterföljande arbetsdag.

Frakt
StyraHem erbjuder alla kunder inom Sverige en enhetsfrakt på 59 kr. Vid köp för 750 kr eller mer erbjuder vi fri frakt. Vi skickar vanligtvis våra mindre paket med PostNord 1: Brev, Varubrev och större paket med PostNord MyPack Collect.

Retur
Vi löser inte ut returnerade varor mot postförskott. Ej avhämtad försändelse gäller inte som retur eller ångrat köp. Kunden måste hämta ut ett beställt paket och därefter eventuellt returnera det. Försändelse som ej löses ut och sedan går i retur till oss debiteras med 250 kr för att täcka våra kostnader för transport och administration.

Kontakta oss på info@styrahem.se innan du returnerar en vara.

Om returen gör att du inte längre uppfyller villkoren för fri frakt debiteras du för enhetsfraken.

Vid återköp ska varorna och förpackningen vara i nyskick. I de fall produkten inte är i nyskick har vi rätten att göra ett avdrag eller neka ett återköp. Avdraget om förpackning saknas eller är skadad är normalt 20%.

Kostnaden för frakten vid återköp står köpare för. Vi kan skapa en retursedel (Varubrev, Postnord) (max 34x25x7 cm och 1 kg), kostnaden 89 kr dras av vid återbetalningen. Överskrids max storlek eller vikt tillkommer extra kostnader. Meddela oss om du vill ha en retursedel det när du kontaktar oss.

Returadress:
Tarra / StyraHem
Sorterargatan 12
162 50 Vällingby

Varukorg
Inget innehåll
Prenumerera på nyhetsbrev
E-post:

BETALA MED
SAMARBETSPARTNERS