Köpvillkor

StyraHem.se drivs av Tarra AB, orgnr: 556819-9953, Sorterargatan 12, 162 50 Vällingby.

Allmänt
StyraHem reserverar sig för eventuella fel i text eller bild i webbutiken. Bilderna är enbart illustrationer och avvikelser i färg, form och utseende kan förekomma.

Vi levererar endast inom Sverige.

Beställning
Beställningar är bindande och sker endast via vår nätbutik, om inte annat avtalats. För att handla hos StyraHem.se måste beställaren vara minst 18 år, annars kvävs målsmans godkännande. Beställning som görs i annan persons namn utan dennes medgivande, eller på annat sätt medför att StyraHem.se lider ekonomisk eller annan skada polisanmäls.

Vi förbehåller oss rätten att neka fakturabetalning vid betalningsanmärkningar eller felaktiga personuppgifter. Vid fakturabetalning skickar vi enbart till köparens folkbokföringsadress.

Priser
Alla priser på StyraHem.se anges i svenska kronor (SEK) inklusive svensk moms (25%).

Leveranstid
Vi skickar beställningen samma dag då det är möjligt annars efterföljande arbetsdag. Alla beställningar skickas med 1:a klass och levereras normalt efterföljande arbetsdag.

Frakt
StyraHem erbjuder alla kunder inom Sverige en enhetsfrakt på 59 kr. Vid köp för 750 kr eller mer erbjuder vi fri frakt. Vi skickar vanligtvis våra mindre paket med PostNords 1:a klass brev, Varubrev och större paket med PostNord Mypack Collect.

För miljöns skull återanvänder vi kartonger och packmaterial från leverantörer när vi paketerar våra produkter.

Hämtas vårt lager
Vi erbjuder att beställningen hämtas från vårat lager i Stockholm, Vällingby. För att göra en hämt-beställning väljs det fraktalternativet i kassan. Beställningar som hämtas är fraktfria och kan hämtas direkt efter att beställningen är betald. Obs, ingen bekräftelse skickas ut att den är packad.

Beställningen hämtas på Sorterargatan 12 i Vällingby på vardagar mellan 10-16, avvikelser kan förekomma. Använd porttelefonen när ni är på plats. Vissa dagar kan vi finnas på plats utöver det. Ni kan ringa på 010-550 00 80 för att kolla att vi är på plats mm.

Betalning
Du betalar med konto -eller kreditkort, internetbank, SMS, förskottsbetalning och Swish.

Kort- bank-, och SMS betalningar går via vår samarbetspartner Payson som erbjuder bla VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea. 

Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik. Payson startade 2004 i Sverige och över en miljon personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet. Läs mer om Payson här: www.payson.se

Bankgironumer: 672-6665
Swishnummer; 123 562 58 35

Uppge beställning- eller ocr-nummer vid betalning till Bankgiro eller Swish.

Ångerrätt
Enligt distanshandelslagen har ni alltid 14 dagars ångerrätt på alla varor. Ångerfristen börjar gälla den dag ni mottagit varan.

Du har rätt att undersöka varan men den måste vara i väsentligen oförändrat skick, varan ska kunna säljas vidare.

Kontakta oss på info@styrahem.se för mer information innan ni returnerar varan. Ni ska ange ordernummer, namn och adress. Vid retur betalar ni som kund returfrakten. Återbetalning vid retur sker inom 30 dagar.

Vi löser inte ut returnerade varor mot postförskott. Ej avhämtad försändelse gäller inte som retur eller ångrat köp. Kunden måste hämta ut ett beställt paket och därefter eventuellt returnera det. Försändelse som ej löses ut och sedan går i retur till StyraHem debiteras med 250 kr för att täcka StyraHems kostnader för transport och administration.

Garanti & reklamation
Vi lämnar ett års garanti på våra produkter från och med produktens ursprungliga inköpsdatum. Garantin täcker fel som orsakats av material- eller tillverkningsfel. Förbrukningsmaterial som t.ex. batterier täcks inte av garantin.

Om en vara är skadad eller på annat sätt defekt skall du reklamera varan genom att omedelbart skriva till oss på info@styrahem.se. Ange ordernummer och vilken vara det gäller så hjälper vi dig att skicka tillbaka varan på bästa sätt. Vi ersätter vi dig på lämpligt sätt, antingen med en likvärdig vara eller med pengarna tillbaka. Vid reklamationer kan du som kund ibland få lägga ut för returkostnaden vilket återbetalas så fort reklamationen blivit godkänd.

Återbetalning vid reklamation sker alltid inom 30 dagar. Vi löser ej ut varor som återsänds mot postförskott. Vid eventuella reklamationstvister följer vi Allmänna Reklamationsnämndens beslut.

Personuppgifter
Vi behandlar personuppgifter i enlighet med personuppgiftslagen (PUL) och endast i syfte till att kunna fullfölja beställningar, vi lämnar aldrig ut personuppgifter till tredje part. De kan också användas av oss för att skicka ut specialerbjudanden från vår butik om du valt att låta oss göra det.

Du som kund har alltid möjlighet att begära ut den information vi har sparat om dig.

Force Majeure
I händelse av krig, naturkatastrofer, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighetsbeslut, leverantörers leveransförseningar samt därmed jämförbara händelser utanför vår kontroll vilken ej skäligen kunnat förutses, och påverkar ingångna avtal samt utfästelser från vår sida, som gör att vi ej kan hålla nämnda avtal/utfästelse, skall utgöra grund till att vi befrias från våra förpliktelser att fullgöra nämnda avtal.

Varukorg
Inget innehåll
Prenumerera på nyhetsbrev
E-post:

BETALA MED
SAMARBETSPARTNERS