Extern temperaturstyrning, OhmigoWiFi

Bild av Extern temperaturstyrning, OhmigoWiFi

Variabelt motstånd från Ohmigo används för att manipulera den externa temperaturgivaren till ett värmesystem. man kan använda den för att ersätta eller koppla den i serie eller parallellt med befintlig givare.

Art.nr.: OHM-WIFI
Tillv.: StyraHem
Ordinarie pris: 979 kr
Kampanjpris: 899 kr
Lägsta priset senaste 30 dagarna: 899 kr
Varan är tillfälligt slut.
Skicka påminnelse när varan åter finns i lager?
Du måste ha ett konto och vara inloggad för att få påminnelse
Denna produkt kopplar upp sig via WiFi

OhmigoWiFi är ett digitalt kontrollerbart motstånd som som styrs lokalt från Home Assistant eller medföljande GUI. Enheten har en inbyggd webserver.

Styr antingen genom att ange den faktiska resistansen eller genom att ange temperaturen som motsvarar en specifik resistans.

Genom att ersätta befintlig temperaturgivare så kan man använda t.ex. prognoser för temperaturen i stället för den faktiska temperaturen. Det gör att systemet kan reagera snabbare och ger en mer effektiv reglering. Ger bättre klimat samtidigt som det spar energi.

Enheten kan också serie eller parallellkopplas med en temperaturgivare för att kunna skjuta på temperaturkurvan i vardera riktning. Perfekt för att kunna sänka temperaturen.

Genom att använda denna produkt tillsammans med Home Assistant kan man skapa avancerad styrning av temperaturen på ett väldigt enkelt sätt.

Kommer med förinstallerad mjukvara som stödjer Home Assistant.

Specifikation

  • Spänningsmatning: 5VDC, mikro USB
  • Strömförbrukning: < 100 mA
  • Noggrannhet: < 1%
  • Område: 68.5 Ohm till 9 MOhm