Tellstick Net - Koppling till internet

Bild av Tellstick Net - Koppling till internet

Tellstick Net är en brygga mellan internet/molnet och dina fjärrstyrningsenheter. Du kan tex styra lampor, element, läsa av temperaturer och luftfuktighet från mobiltelefonen eller en dator.

Art.nr.: TSNET
Tillv.: Telldus
Kompatibel med fjärrstyrda produkter i denna butik som är märkta med denna symbol. Tellstick ZNet, Net och Duo kan användas för att styra dessa produkter från en webbläsare eller telefon. ZNet v1 kan inte användas med 433MHz sensorer.

Tellstick Net ansluts till till internet via en router och är väldigt enkel att komma igång med. Tellstick Net är en av komponenterna i startpaketen medium/large/XL som också finns i våran butik.

OBS, dessa är paketerade som bulk, därav det låga priset. Enheterna är fabriksnya och kompletta med Tellstick Net, nätadapter och nätverkskabel. Perfekt som första enhet, sommarstugan, garaget. Enheten är lite enklare än efterföljarna.

För att komma igång med Tellstick Net är det bara att koppla in den till routern och sedan gå in på Telldus Live med webbläsaren och registrera din enhet. Du kan sedan avläsa och styra ditt hem från valfri webbläsare eller telefon på ett säkert sätt.

Här är några exempel på vad man kan använda Tellstick Net till

  • Läsa av temperatur, luftfuktighet mm från kompatibla givare.
  • Styra lampor genom att schemalägga aktiviteter eller efter solens upp/nedgång.
  • Sätta på element för att värma upp sommarstugan i god tid.
  • Hålla koll på temperaturen i frysen
  • Styra motorvärmaren beroende på utetemperaturen
Dela denna produkt med dina vänner: