Telldus Tellstick ZNet Lite v2 - Styrenhet (z-wave & 433MHz)


Denna produkt har utgått och en ny Tellstick kommer att släppas under hösten. Klicka på påminnelse på denna produkt om du vill ha en påminnelse när den nya produkten lanseras.

Art.nr.: 312692
Tillv.: Telldus
Ordinarie pris: 899 kr
Kampanjpris: 859 kr
Varan är tillfälligt slut.
Skicka påminnelse när varan åter finns i lager?
Du måste ha ett konto och vara inloggad för att få påminnelse
Kompatibel med fjärrstyrda produkter i denna butik som är märkta med denna symbol. Tellstick ZNet, Net och Duo kan användas för att styra dessa produkter från en webbläsare eller telefon. ZNet v1 kan inte användas med 433MHz sensorer.
Kompatibel med samtliga fjärrstyrda produkter i denna butik som är Z-Wave kompatibla och märkta med denna symbol. Tellstick ZNet kan användas för att styra dessa produkter från en webbläsare eller telefon.

Denna produkt har utgått och en ny Tellstick kommer att släppas under hösten. Klicka på påminnelse på denna produkt om du vill ha en påminnelse när den nya produkten lanseras.

Telldus ZNet Lite v2 är efterföljaren till den populära Tellsick Net. Telldus ZNet ansluts till till internet via en router och är väldigt enkel att komma igång med. Stöd för både både Z-wave och 433MHz gör denna till den perfekta styrenheten i det smarta hemmet.

Version 2 av denna skiljer sig främst i att den även kan läsa in via 433MHz, t.ex termometrar, tryckknappar, fönstergivare och fjärrkontroller. Den kan även köras utan internet eftersom scheman och event körs lokalt på enheten.

För att komma igång med Telldus ZNet är det bara att koppla in den till routern och sedan gå in på Telldus Live med webbläsaren och registrera din enhet (hittas automatiskt). Du kan sedan avläsa och styra ditt hem från valfri webbläsare eller telefon på ett enkelt och säkert sätt.

Här är några exempel på vad man kan använda Telldus ZNet till:

  • Event och scheman körs lokalt och fungerar utan internet och ger snabbare system.
  • Läsa av temperatur, luftfuktighet mm från kompatibla givare.
  • Sätta på element för att värma upp sommarstugan i god tid.
  • Se aktuell status och förbrukning på t.ex. lampor och element. (Z-wave).
  • Hålla koll på temperaturen i frysen.
  • Styra motorvärmaren beroende på utetemperaturen.
  • Styra lampor genom att schemalägga aktiviteter eller efter solens upp/nedgång.
Dela denna produkt med dina vänner: