Väggströmbrytare, 2 kanal, WiFi, Sonoff M5-2C-80


Sonoff M5 är en mekanisk smart väggströmbrytare med 2 kanaler, som stöder lokala knappar, app- och röststyrning. Detta gör att du kan hantera dina enheter effektivt och glömma oron för att lämna elektriska apparater påslagna.

Art.nr.: SO-M5-2C-80
Tillv.: Sonoff
279 kr
Lägsta priset senaste 30 dagarna: 279 kr
Varan finns i lager för omgående leverans.
Beställningar innan kl 13.00 skickas samma dag, annars nästkommande vardag. Vi skickar 1:a klass, normalt finns varorna hos dig dagen efter.
: st
Sonoff WiFi produkter kopplar upp direkt mot ditt trådlösa nätverk och behöver ingen brygga. Enhetens läggs till i appen eWeLink som finns för Android och iOS. Fungerar också tillsammans med Home Assistant.

Produktöversikt

Sonoff M5 tillhör en ny serie av väggströmbrytare, som introducerar en mekanisk växling till smarta hemmiljöer. Till skillnad från tidigare modeller som fokuserade på touch-paneler, erbjuder M5 fysiska knappar för en mer taktil upplevelse. Dessa strömbrytare finns i konfigurationer med 1, 2 eller 3 kanaler och är designade för att passa två monteringsstandarder: 80 och 86 (panelbredd). En neutral ledning krävs för installationen, vilket kan vara en begränsning i vissa hem.

eWeLink-remote

Enheten stödjer eWeLink-remote som är en trådlös komunikation som gör att den kan fjärrstyras direkt av andra enheter som stödjer eWeLink-remote protokollet. Enheter som kan styra denna är t.ex. batteridrivna väggknappar (Sonoff R5) eller dina befintliga knappar med hjälp av S-Mate. Den här enheten funngerar också som en brygga för eWeLink-remote som gör att du kan styra andra enheter eller scener.

Användningsområden

M5 är utformad för att vara flexibel och användarvänlig, med stöd för appstyrning via eWeLink-appen, röststyrning via Alexa, Google Home, Alice och Siri, och fysisk kontroll via dess tryckknappar. Detta ger en mångsidighet som passar olika användningsområden, från att enkelt tända och släcka lampor till att skapa automatiska scener och schemaläggningar för dina ljus. Den integrerade LED-indikatorn kan justeras i ljusstyrka för att enkelt lokalisera strömbrytaren i mörker eller för att undvika störningar under natten. Dessutom möjliggör stöd för smarta scener att belysningen automatiskt kan tändas när dörren öppnas, om brytaren kopplas ihop med en DW2-WiFi dörrsensor.

Med dess enkla installation och breda funktionalitet är Sonoff M5 en utmärkt lösning för att integrera smart belysning och kontroll i ditt hem. Den erbjuder en balans mellan modern teknik och traditionell användarvänlighet, vilket gör den till ett attraktivt val för både teknikentusiaster och vanliga användare.

Tekniska Specifikationer

Modeller: M5-2C-80

Kanaler: 2 (5A per kanal)

Material: PC V0

Arbetstemperatur: -10~40 grader

Wi-Fi: IEEE 802.11 b/g/n 2.4GHz

Strömförsörjning: 100-240V AC, 50/60Hz

Storlek: 80 x 80 mm