Smart ljusslinga, RGB, WiFi, 5m, 40 led, inom-/utomhus


Smart flerfärgad ljusslinga som du styr från telefonen och shemalägg eller styr på/av efter solens upp och nedgång. Passar de vanligaste ljusslingorna på marknaden.

Art.nr.: SH-LRGB5M
Tillv.: Deltaco
249 kr
Varan finns i lager för omgående leverans.
Beställningar innan kl 13.00 skickas samma dag, annars nästkommande vardag. Vi skickar 1:a klass, normalt finns varorna hos dig dagen efter.
: st

Kompatibel med Tuya och Deltaco Smart Home. Kan integreras i kontrollers som Homey, SmartThings

Du kan enkelt och snabbt skapa vackra ljusdekorationer, perfekt som julbelysning, DIY projekt eller som dekorationsbelysning året om. Använd på din uteplats/balkong för att skapa en mysig atmosfär eller använd inomhus för att skapa vackra ljusdekorationer som höjer stämningen och ger det lilla extra till inredningen. Anslut bara den inkluderade strömadaptern till ett ledigt uttag så är du igång.

Med appen sköter du all hantering för ljusslingan. Installationen går snabbt och smidigt, det enda du behöver är ett fungerande trådlöst nätverk, dvs. inga speciella hubbar eller gateways. I appen kan du styra enskilda ljusslingor var för sig eller dela in dom i olika rum för enkelt hantera en grupp ljusslingor. Du kan förutom att tända eller släcka, ställa in färg och timer om du vill att ljusslingan ska stängas av efter en viss tid. Alternativt kan du schemalägga specifika tider då den ska vara på eller avstängd. I appen finns också möjlighet att skapa automatiska åtgärder. Som exempel att ljusslingan tänds när solen har gått ner, eller om du vill gruppera ihop flera ljusslingor till att utföra samma sak vid ett givet tillfälle. Appen finns att ladda ner gratis för både Android och iOS.

SH-LRGB10M går även att koppla ihop och röststyras tillsammans med Google Assistant eller Amazon Alexa för att lätt kunna integreras och bli en del i det smarta hemmet.

  • 40-LED-dioder
  • Längd: 5m
  • RGB 16 miljoner färger
  • Strömadapter: 230V
  • WiFi: 2.4 GHz, 802.11 b/g/n
  • IP-44: använd inomhus/utomhus
  • Timerfunktion och schemaläggning via app (tid och astrour)
  • Kompatibel med: Deltaco Smart Home appen, Tuya, Smart Life, Amazon Alexa och Google Home
Dela denna produkt med dina vänner: