Väggströmbrytare, WiFi, 1 kanal, Sonoff TX Ultimate


Den ultimata strömbrytaren med både ljus, ljud och vibrations. Tänd lampan, trigga scener mm med olika tryck och gester. Fungerar dessutom perfekt som nattlampa.

Art.nr.: SO-T5-1C-86
Tillv.: Sonoff
299 kr
Lägsta priset senaste 30 dagarna: 299 kr
Varan finns i lager för omgående leverans.
Beställningar innan kl 13.00 skickas samma dag, annars nästkommande vardag. Vi skickar 1:a klass, normalt finns varorna hos dig dagen efter.
: st
Sonoff WiFi produkter kopplar upp direkt mot ditt trådlösa nätverk och behöver ingen brygga. Enhetens läggs till i appen eWeLink som finns för Android och iOS. Fungerar också tillsammans med Home Assistant.

Produktöversikt

Sonoff T5 tillhör en ny serie av väggströmbrytare med feedback i form av både ljud och vibrationer. Till skillnad från tidigare modeller som fokuserade på touch-paneler, erbjuder T5 fysiska knappar för en mer taktil upplevelse. Dessa strömbrytare finns i konfigurationer med 1, 2, 3 eller 4 kanaler. En neutral ledning krävs för installationen.

eWeLink-remote

Enheten stödjer eWeLink-remote som är en trådlös komunikation som gör att den kan fjärrstyras direkt av andra enheter som stödjer eWeLink-remote protokollet. Enheter som kan styra denna är t.ex. batteridrivna väggknappar (Sonoff R5) eller dina befintliga knappar med hjälp av S-Mate. Den här enheten funngerar också som en brygga för eWeLink-remote som gör att du kan styra andra enheter eller scener.

Användningsområden

T5 är utformad för att vara flexibel och användarvänlig, med stöd för appstyrning via eWeLink-appen, röststyrning via Alexa, Google Home, Alice och Siri, och fysisk kontroll via dess tryckknappar. Detta ger en mångsidighet som passar olika användningsområden, från att enkelt tända och släcka lampor till att skapa automatiska scener och schemaläggningar för dina ljus. Den integrerade LED-indikatorn kan justeras i ljusstyrka för att enkelt lokalisera strömbrytaren i mörker eller för att fungera som en nattlampa. Dessutom möjliggör stöd för smarta scener att belysningen automatiskt kan tändas när dörren öppnas, om brytaren kopplas ihop med en DW2-WiFi dörrsensor.

Enheten kan också tolka gester och multiklick för att trigga scener mm.

Med dess enkla installation och breda funktionalitet är Sonoff T5 en utmärkt lösning för att integrera smart belysning och kontroll i ditt hem. Den erbjuder en balans mellan modern teknik och traditionell användarvänlighet, vilket gör den till ett attraktivt val för både teknikentusiaster och vanliga användare.

Tekniska Specifikationer

Modeller: T5-1C

Kanaler: 1 (max 5A, 5A per kanal)

Material: PC V0

Arbetstemperatur: -10~40 grader

Wi-Fi: IEEE 802.11 b/g/n 2.4GHz

Strömförsörjning: 100-240V AC, 50/60Hz

Storlek: 86 x 86 mm