Termometer med skärm, SONOFF SNZB-02D


Sonoff SNZB-02 är en trådlös ZigBee-temperatur- och luftfuktighetssensor, perfekt för smarta hem. Enkel att installera, den övervakar klimatet i realtid och skickar notiser direkt till din mobil. Kombinera med eWeLink-appen för fullständig kontroll. Prisvärd, pålitlig och kompakt – en idealisk lösning för alla rum!

Art.nr.: SONOFF-ZB-02D
Tillv.: Sonoff
Ordinarie pris: 229 kr
- 13%
Kampanjpris: 199 kr
Lägsta priset senaste 30 dagarna: 199 kr
Varan finns i lager för omgående leverans.
Beställningar innan kl 13.00 skickas samma dag, annars nästkommande vardag. Vi skickar 1:a klass, normalt finns varorna hos dig dagen efter.
: st
Kompatibel med samtliga fjärrstyrda produkter i denna butik som är Zigbee kompatibla och märkta med denna symbol. Sonoff Zigbee brygga eller USB sticka kan användas som kontroller för Sonoffs Zigbee enheter.

SONOFF SNZB-02D är en Zigbee-temperatur- och luftfuktighetssensor med en 2,5-tums LCD-skärm med stora tydliga siffror.

Enheten kan monteras på tre olika sätt. Den inbygga magneten gör att du kan fästa den på t.ex. ett kylskåp. Den medföljande hållaren kan fästas på en väggen med den dubbelhäftande tejpen. Hållaren gör att du kan ta loss den enkelt vid behov. Sist så kan den också ställas på ett bord eller en hylla med dess inbyggda stöd som fälls ut.

Zigbee 3.0

Den kan arbeta med Zigbee 3.0-gateways som SONOFF Zigbee Bridge Pro, SONOFF NSPanel Pro, SONOFF ZBDongle-P/E, Alexa med inbyggd Zigbee-hubb m.m. för att övervaka hemmets temperatur och fuktighet.

Den har ikoner som indikerar varma/kalla/torra/fuktiga förhållanden, vilket påminner dig om att justera din luftfuktare eller avfuktare för optimal komfort. Den högkvalitativa schweizisktillverkade sensorn garanterar exakt mätning av temperatur och fuktighet med en noggrannhet på upp till ±0.2? och ±2%RH. Uppdatering sker var 5:e sekund.

SNZB-02D-sensorn stödjer övervakning via app. Du kan inte bara se den aktuella temperaturen och fuktigheten på skärmen, men också se realtids- och historiska data via din telefon. Med en täckning upp till 120m (under optimala förhållanden) kan du alltid kontrollera de senaste uppgifterna.

Om temperatur eller fuktighet går utanför inställt intervall får du en omedelbar varning från appen. Du kan se data dag för dag, månad för månad, år för år, och halvårskurvor visar datatrender. Du kan även exportera data som .CSV-filer. Sensorns temperatur och fuktighet kan användas som triggers, t.ex. för att sätta på en luftfuktare när fuktigheten är under 40%. Den är kompatibel med Alexa och Google Home.

Sensorn har tre monteringsalternativ: bordsstativ, magnetisk baksida och 3M-tejp. Placera sensorn var du vill, t.ex. i vardagsrummet, barnrummet, köket, växthuset eller vinkällaren för att fjärrövervaka temperatur och fuktighet.

Sonoff SNZB-02 är en del av Sonoff's ZigBee-serie av smarta hemprodukter. Här är en kort sammanfattning av Sonoff SNZB-02

 • Kommunikation: Eftersom den använder ZigBee-protokollet för kommunikation, krävs en ZigBee-brygga eller gateway (som Sonoff's egen ZigBee Bridge) för att koppla den till ditt nätverk och styras genom en app.
 • Användningsområden: Den kan övervaka och skicka notiser om temperatur och luftfuktighet i realtid till din smartphone. Perfekt för platser som vinkällare, växthus, barnrum, etc.
 • Kompatibilitet: Den fungerar med Sonoff's eWeLink-app, vilket gör det möjligt att integrera den med andra smarta hemprodukter från Sonoff.
 • Batteridriven: Den drivs vanligtvis av ett batteri, vilket innebär att den kan placeras nästan var som helst i ditt hem utan att behöva bekymra dig om strömanslutning.
 • Lätt att installera: Tack vare den trådlösa designen och appstödet, kan den enkelt installeras och konfigureras utan behov av teknisk expertis.
 • Prisvärd: Sonoff är kända för att erbjuda prisvärda smarta hemprodukter, och SNZB-02 är inget undantag. Det ger en pålitlig lösning till ett rimligt pris.

Specifikation

 • Kommunikation: Zigbee 3.0
 • Arbetstemperatur: -9.9? - 60?
 • Batteri: CR2450 (medföljer) - upp till 2 år
 • Skärm: 2,5-tums LCD med stora, tydliga siffror
 • Kompatibla Gateways: SONOFF Zigbee Bridge Pro, SONOFF NSPanel Pro, SONOFF ZBDongle-P/E, Alexa med inbyggd Zigbee-hubb m.fl.
 • Mätnoggrannhet: Temperatur: ±0.2?, Luftfuktighet: ±2%RH
 • Uppdateringsfrekvens: Var 5:e sekund
 • App-stöd: Ja, för realtids- och historikdataövervakning
 • Täckningsområde: Upp till 120m (under optimala förhållanden)
 • Integration: Fungerar med Alexa och Google Home
 • Monteringsalternativ: Bordsstativ, Magnetisk baksida, Hållare med 3M-tejp
 • Storlek: 60 x 62 mm