Universalfjärrkontroll, IR, WiFi, Broadlink RM4C mini


Broadlink RM4C mini styr din värmepump, tv, markis mm när som helst från din mobil. Sätt på värmen i stugan eller ha automatisk sänkning av temperaturen under natten.

Art.nr.: RM4C-MINI
Tillv.: Broadlink
Ordinarie pris: 279 kr
- 29%
Kampanjpris: 199 kr
Lägsta priset senaste 30 dagarna: 199 kr
Varan finns i lager för omgående leverans.
Beställningar innan kl 13.00 skickas samma dag, annars nästkommande vardag. Vi skickar 1:a klass, normalt finns varorna hos dig dagen efter.
: st

Universalfjärrkontrol för att styra t.ex. styra värmepumpen, tv, markiser från mobilen.

Går att montera på en vägg med medföljande väggfäste.

Behöver koppling till internet för att kunna köras utanför hemmet. Kan lösas med en 3G/4G router om den ska köras där inte internet finns tillgängligt.

Väldigt enkel att komma igång, tar bara en kvart att få en styrning av värmepumpen att fungera. Förutom att styra värmepumpar kan den även styra enheter som fjärrstyrs med andra IR. Exempel på produkter är värmepump, projektorduk, projektor, TV, stereo, DVD, mediacenter, markis, rullgardiner, luftkonditionering m.m. Användningsområdet är brett och du har garanterat en produkt i hemmet som med hjälp av en Broadlink RM4 mini numera kan fjärrstyras från din smartphone.

Applikationen som körs på mobilen heter Broadlink och finns för både Android och iPhone.

Går också enkelt att koppla ihop med Google Home eller Alexa för röststyrning.

Värmepumpsstyrning

Fungerar med alla moderna värmepumpar som styrs med en fjärrkontroll. Perfekt funktion om du t.ex. fjärrstyra din luftvärmepump.

Enkel installation

Med Broadlink mobilapplikation för iOS och Android blir installationen busenkel. Anslut Broadlink enheten till en USB laddare (ingår ej) och välj med hjälp av mobilappen ett tillgängligt trådlöst nätverk (WiFi) som enheten ska ansluta till. Enheten kopplar upp sig automatiskt och är klar att konfigureras och användas efter bara 60 sekunder.

Funktioner

Egna eller förkonfigurerade mallar för de vanligaste hushållsapparaterna. Scener, schema, makron och automatiserade händelser beroende på olika händelser. Med scenarion kan du bygga upp egna funktioner mellan olika Broadlink-enheter med endast en knapptryckning.

Specifikation:

  • App: Broadlink (Android, iOS)
  • Modell: RM4C mini
  • Förbrukning: =0.7W (standby)
  • Spänning: 5V, 1A
  • Funktion: IR (Sänd och ta emot)
  • WiFI: 802.11b/g/n (2.4GHz)
  • Mobilstöd: iOS 9.0/Android 4.0eller högre
  • Räckvidd (IR): 8m
  • Arbetstemperatur: 0-50°C
  • Mått: 46x46x43 mm