Startpaket Telldus Z-wave v2 (ZNet)

Bild av Startpaket Telldus Z-wave v2 (ZNet)

Startpaket med TellStick ZNet Lite v2, två fjärrstyrda Z-wave uttag och 3 månaders Premium Access. Fullt stöd för både Z-Wave och 433MHz.

Art.nr.: 13793-2
Tillv.: Telldus
Ordinarie pris: 1 497 kr
Kampanjpris: 1 380 kr
Varan är tillfälligt slut.
Skicka påminnelse när varan åter finns i lager?
Du måste ha ett konto och vara inloggad för att få påminnelse
Kompatibel med fjärrstyrda produkter i denna butik som är märkta med denna symbol. Tellstick ZNet, Net och Duo kan användas för att styra dessa produkter från en webbläsare eller telefon. ZNet v1 kan inte användas med 433MHz sensorer.
Kompatibel med samtliga fjärrstyrda produkter i denna butik som är Z-Wave kompatibla och märkta med denna symbol. Tellstick ZNet kan användas för att styra dessa produkter från en webbläsare eller telefon.

Startpaket med hög flexibilitet!

För alla som vill komma igång med sitt smarta hem erbjuder vi ett smidigt startpaket utbyggbart med flera tekniker och kompatibelt med över 500 enheter från olika fabrikat utöver våra egna produkter.

Telldus nya startpaket är baserat på vår senaste gateway, TellStick ZNet Lite v2, som har stöd för både Z-Wave-teknik och 433MHz och ger maximal kompatibilitet för både enheter och sensorer. De två fjärrstyrda uttagen som inkluderas bygger på Z-Wave.

Vad är Z-Wave?

Z-Wave är en teknik som erbjuder en högre grad av säkerhet för det smarta hemmet än 433.92MHz. En annan fördel med Z-Wave är att det fungerar som ett mesh-nätverk, vilket innebär att ju fler enheter som kopplas in desto längre blir räckvidden.

Premium Access ingår i tre månader

Förutom produkterna ingår även tre månaders prenumeration av Premium Access till Telldus Live!, vårt gränssnitt till det smarta hemmet. Det ger tillgång till flera smarta funktioner, utökad statistik och information. Bland annat ingår obegränsad historik för sensorer, ökad flexibilitet för att skapa automatiserade händelser och möjlighet att skicka e-post och SMS.

Röststyrning - Google Home och Amazon Alexa

Genom röstkommandon går det sedan att kontrollera enheter av och på samt dimma till angiven nivå.

IFTTT

Koppla den till IFTTT (if this, then that) som är en plattform för att koppla ihop olika system. IFTTT är kompatibel med massor av olika system vilket gör möjligheterna oändliga.

Home Assistant

Du kan även använda ZNwt lite v2 tillsammans med Home Assistant för bygga komplexa system.

Startpaket innehållande följande:

  • 1 st - Telldus Tellstick ZNet Lite v2 - Styrenhet (z-wave & 433MHz) (312692)
  • 2 st - Fjärrströmbrytare (2300W) (311912)

Teknisk specifikation

  • Räckvidd: upp till 30 meter
  • Frekvens: 868.42MHz (EU) (sändning & mottagning) + 433.92MHz (sändning & mottagning)
  • Z-Wave chip: 500 Plus
  • Strömförsörjning: 5V DC / 1A (adapter inkluderad)
  • Nödvändiga kablar ingår
Dela denna produkt med dina vänner: