Högeffektiv antenn med väggfäste (433MHz, 3m)


Högeffektiv 433MHz antenn med jordplan (ground plane) som mer än fördubblar räckvidden på bl.a. Telldus Tellstick ZNet/Net/Duo. Levereras med väggfäste och 3 m kabel som passar direkt utan adapter.

Art.nr.: ANT43309
Tillv.: StyraHem
Ordinarie pris: 375 kr
Kampanjpris: 349 kr
Lägsta priset senaste 30 dagarna: 349 kr
Varan är tillfälligt slut.
Skicka påminnelse när varan åter finns i lager?
Du måste ha ett konto och vara inloggad för att få påminnelse
Kompatibel med fjärrstyrda produkter i denna butik som är märkta med denna symbol. Tellstick ZNet, Net och Duo kan användas för att styra dessa produkter från en webbläsare eller telefon. ZNet v1 kan inte användas med 433MHz sensorer.

Har du sensorer som inte alltid fungerar eller vill du styra en brytare i garaget?

Denna GP antenn är perfekt om du behöver öka räckvidden på din Tellstick Duo/Net/Znet. Montera bort den befintliga antennen och ersätt med denna. Monteras utan verktyg.

Monteras på en vägg inom eller utomhus eller ställs på en hylla eller bord. Antennen levereras med väggfäste samt 3 m lång kabel.

Passar till: Telldus ZNet/Net (v1/v2), Tellstick Duo/Classic, Zipabox Duo*, Zipabox 433 modul*, RFXtrx433E, mf. (Vi har även adaptrar till de första vita Tellstick Duo)

(*För att passa till Zipabox eller andra enheter med RP-SMA hane krävs adaptern ANTSMA01)

Notera, antennen för Z-wave på Telldus Tellstick ZNet är inbyggd och påverkas inte när man förlänger räckvidden med denna antenn. Det är bara räckvidden på 433MHz som förbättras.

Impedans: 50Ohm

Höjd: 300mm, toppsprötet är ca 150mm

Frekvens: 433Mhz

Kontakt: SMA hane

Kabel: 3 m, RG58 (BNC - SMA hane)