Varukorg
Inget innehåll
Prenumerera på nyhetsbrev
E-post:

Startpaket Telldus Z-wave


Ett perfekt paket om du vill komma igång med Z-Wave. Innehåller en Telldus ZNet Lite med både Z-Wave och 433MHz, två fjärrstyrdauttag och en magnetsensor.

Art.nr.: 312640
Tillv.: Telldus
Ordinarie pris: 1 989 kr
Kampanjpris: 1 049 kr
:
Kompatibel med fjärrstyrda produkter i denna butik som är märkta med denna symbol. Tellstick ZNet, Net och Duo kan användas för att styra dessa produkter från en webbläsare eller telefon. ZNet v1 kan inte användas med 433MHz sensorer.
Kompatibel med samtliga fjärrstyrda produkter i denna butik som är Z-Wave kompatibla och märkta med denna symbol. Tellstick ZNet kan användas för att styra dessa produkter från en webbläsare eller telefon.

Startpaket för dig som vill komma igång med Z-Wave i ditt smarta hem. Paketet innehåller en TellStick ZNet Lite v1, två plugin-mottagare och en magnetsensor. Ett perfekt paket för att komma igång med Z-Wave. Givetvis är det kompatibelt med Telldus Live och du kan enkelt bygga ut systemet både med tidigare mottagare och med nya enheter.

Det använder Z-Wave teknologi för att kunna leverera maximal prestanda. Delarna i paketet kopplas till vår portal Telldus Live! där du sedan kan kontrollera hela ditt hem. Ladda sedan även ner den kostnadsfria appen till din smartphone så kan du styra ditt hem från hela världen så länge du har en internetuppkoppling.

Observera att ZNet v1 som följer med i paketet inte kan ta emot 433MHz signaler, dvs den går inte att använda tillsammans med 433MHz termometrar, magnet- och rörelsesensorer. Har man en Tellstick Net tidigare kan man använda den parallellt för att läsa in dessa givare.

Innehåller:

  • 1 st, Telldus Tellstick ZNet Lite v1, Z-Wave (dubbelriktad) och 433MHz (sändare)
  • 2 st, Fjärrstyrda uttag (Z-Wave)
  • 1 st, Magnetsensor för dörr/fönster (Z-Wave)
  • Vikt: 0.875 kg
  • Mått: 85 x 295 x 260 mm
Dela denna produkt med dina vänner: