Styrning av värmepump från mobilen, Broadlink RM PRO+


Broadlink RM PRO+ styr din värmepump när som helst från din mobil. Sätt på värmen i stugan eller ha automatisk sänkning av temperaturen under natten.

Art.nr.: RM-PRO-P
Tillv.: Broadlink
Kompatibel med fjärrstyrda produkter i denna butik som är märkta med denna symbol. Tellstick ZNet, Net och Duo kan användas för att styra dessa produkter från en webbläsare eller telefon. ZNet v1 kan inte användas med 433MHz sensorer.

Äntligen ett enkelt och kostnadseffektivt sätt att styra värmepumpen!

Kräver koppling till internet för att kunna köras utanför hemmet. Kan lösas med en 3G/4G router om den ska köras där inte internet finns tillgängligt.

Väldigt enkel att komma igång, tar bara en kvart att få en styrning av värmepumpen att fungera. Förutom att styra värmepumpar kan den även styra enheter som fjärrstyrs med andra IR eller RF (433MHz) . Exempel på produkter är TV, stereo, DVD, mediacenter, markis, vägguttag, luftkonditionering m.m. Användningsområdet är brett och du har garanterat en produkt i hemmet som med hjälp av en Broadlink RM PRO+ numera kan fjärrstyras från din smartphone.

Applikationen som körs på mobilen heter e-Control och finns för både Android och iPhone. Finns stöd för att styra från Home Assistant, Python eller Tasker.

Värmepumpsstyrning

Fungerar med alla värmepumpar som styrs med en fjärrkontroll. Perfekt funktion om du t.ex. fjärrstyra din luftvärmepump.

Mångsidig

Med både IR (infraröd) och RF (radiosändare) 433 MHz får du en mångsidig lösning som även kan fjärrstyra populära tillbehör från t.ex. System Nexa, Proove, Anslut m.m. Broadlink RM PRO+ är utrustad med 7st IR-sändare för 360-graders täckning, samt dubbla radiosändare för extra lång räckvidd.

Enkel installation

Med e-Connect mobilapplikation för iOS och Android blir installationen busenkel. Anslut Broadlink RM PRO+ till vägguttaget och välj med hjälp av mobilappen ett tillgängligt trådlöst nätverk (WiFi) som enheten ska ansluta till. Enheten kopplar upp sig automatiskt och är klar att konfigureras och användas efter bara 60 sekunder.

Funktioner

Egna eller förkonfigurerade mallar för de vanligaste hushållsapparaterna. Scener, schema, makron och automatiserade händelser beroende på olika händelser. Med scenarion kan du bygga upp egna funktioner mellan olika Broadlink-enheter med endast en knapptryckning.

  • e-Control (Android, iOS)
  • Home Assistant
  • Tasker (Android)
  • Python
Dela denna produkt med dina vänner: