Telldus ZNet Lite - Styrenhet (Z-wave och 433MHz)

Bild av Telldus ZNet Lite - Styrenhet (Z-wave och 433MHz)

Telldus ZNet Lite, hjärnan i det intelligenta hemmet. Väldigt enkel att komma igång med och kompatibel med både Z-wave och 433MHz enheter. Du kan styra lampor, element, larm. Allt från mobilen eller en dator.

Art.nr.: 311910
Tillv.: Telldus
Kompatibel med fjärrstyrda produkter i denna butik som är märkta med denna symbol. Tellstick ZNet, Net och Duo kan användas för att styra dessa produkter från en webbläsare eller telefon. ZNet v1 kan inte användas med 433MHz sensorer.
Kompatibel med samtliga fjärrstyrda produkter i denna butik som är Z-Wave kompatibla och märkta med denna symbol. Tellstick ZNet kan användas för att styra dessa produkter från en webbläsare eller telefon.

Telldus ZNet efterföljaren till den populära Tellsick Net. Telldus ZNet ansluts till till internet via en router och är väldigt enkel att komma igång med. Stöd för både både Z-wave och 433MHz(endast styra) gör denna till den perfekta styrenheten i det smarta hemmet.

OBS! Då den inte kan ta emot signaler fungerar inte våra termometrar och fjärrkontroller med denna.

För att komma igång med Telldus ZNet är det bara att koppla in den till routern och sedan gå in på Telldus Live med webbläsaren och registrera din enhet (hittas automatiskt). Du kan sedan avläsa och styra ditt hem från valfri webbläsare eller telefon på ett enkelt och säkert sätt.

Här är några exempel på vad man kan använda Telldus ZNet till

  • Läsa av temperatur, luftfuktighet mm från kompatibla givare (Z-wave).
  • Styra lampor genom att schemalägga aktiviteter eller efter solens upp/nedgång.
  • Sätta på element för att värma upp sommarstugan i god tid.
  • Se aktuell status och förbrukning på t.ex. lampor och element. (Z-wave)
  • Hålla koll på temperaturen i frysen (Z-wave)
  • Styra motorvärmaren beroende på utetemperaturen
Dela denna produkt med dina vänner: